3 retters menu

Vælg imellem….

Forret:

  • Rimmet laks med ærtepure, rørt creme fraiche og ristede hasselnødder. Hertil hjemmebagt brød og smør.
  • Stegte kammuslinger på bund af asparges pesto. Serveret med frisk grønt og hjemmebagt brød og smør.
  • Hummer bisque med jomfru hummer og hjemmebagt brød og smør.
  • Oksecarpaccio serveret med rucola, semitomater, pinjekerne og trøffelolie. Hertil hjemmebagt kartoffelbrød med pisket smør.

Hovedret:

  • Helstegt kalvemørbrad barderet med pancetta. Hertil pommes risolees, waldorf salat, bacon svøbte dadler, syltet tyttebær og vildt fløde sauce. (Tillægs pris kr. 49,00 pr Pers.)
  • Helstegt oksemørbrad serveret med knuste kartofler, friske hari cote verts og pebersauce.  (Tillægs pris kr. 49,00 pr Pers.)
  • Interval stegt tyndstegsfilet med sweet potato fritter, rucola salat med bagte tomater, pinje kerner, høvlet parmesan og grønkåls chips. Hertil bearnaisesauce.

Dessert:

  • Gateau marcel serveret med frugt pure, soft ice og friske bær.
  • Chokolade mousse i sprød chokokadeskal med soft ice og syltede bær.
  • Glas med soft ice, hjemmebagt brownie, chokolade sauce og jordbær.
  • Panna cotta med passionsfrugt pure og chokolade flager.

Pris pr pers. Kr. 589,00 Ved bestilling minimum 20 personer.

Der er en servering.

Sidebar