Vælg imellem….
Forret:
- Rimmet laks med ærtepure, rørt creme fraiche og ristede hasselnødder. Hertil hjemmebagt brød og smør.
- Stegte kammuslinger på bund af asparges pesto. Serveret med frisk grønt og hjemmebagt brød og smør.
- Hummer bisque med jomfru hummer og hjemmebagt brød og smør.
- Oksecarpaccio serveret med rucola, semitomater, pinjekerne og trøffelolie. Hertil hjemmebagt kartoffelbrød med pisket smør.
Hovedret:
- Helstegt kalvemørbrad barderet med pancetta. Hertil pommes risolees, waldorf salat, bacon svøbte dadler, syltet tyttebær og vildt fløde sauce. (Tillægs pris kr. 49,00 pr Pers.)
- Helstegt oksemørbrad serveret med knuste kartofler, friske hari cote verts og pebersauce. (Tillægs pris kr. 49,00 pr Pers.)
- Interval stegt tyndstegsfilet med sweet potato fritter, rucola salat med bagte tomater, pinje kerner, høvlet parmesan og grønkåls chips. Hertil bearnaisesauce.
Dessert:
- Gateau marcel serveret med frugt pure, soft ice og friske bær.
- Chokolade mousse i sprød chokokadeskal med soft ice og syltede bær.
- Glas med soft ice, hjemmebagt brownie, chokolade sauce og jordbær.
- Panna cotta med passionsfrugt pure og chokolade flager.
Pris pr pers. Kr. 589,00 Ved bestilling minimum 20 personer.
Der er en servering.