Vælg imellem….
Forret:
- Hjemmelavet laksetatar på bund af avocado. Hertil frisk grønt, sauce verte og hjemmebagt brød og smør.
- Stegte kammuslinger på bund af asparges pesto. Serveret med frisk grønt og hjemmebagt brød og smør.
- Hummer bisque med jomfru hummer og hjemmebagt brød og smør.
- Tarteletter med hjemmelavet høns i asparges, pyntet med sprødstegt kyllingeskind.
- Hvide asparges serveret med frisk pillede fjordrejer og hollandaise. Hertil hjemmebagt brød og smør. (Serveres kun maj og juni grundet årstiden)
Hovedret:
- Super lækker kalvekotelet på ben. Hertil pommes risolees, waldorf salat, bacon svøbte dadler, syltet tyttebær og vildt fløde sauce. (Tillægs pris kr. 30,00 pr Pers.)
- Helstegt oksemørbrad serveret med knuste kartofler, friske hari cote verts og pebersauce. (Tillægs pris kr. 35,00 pr Pers.)
- Safran porcheret rødtunge serveret med nye danske petit kartofler, smørstegte grønne asparges og mango hollandaise.
Dessert:
- Dessert tallerken bestående af Susets kage drøm, frugt pure, vanilje is og friske frugt.
- Chokolade mousse i sprød chokokadeskal med vanilje is og friske bær.
- Hjemmelavet Cheese cake serveret i portions glas. Varieret efter årstiden.
Pris pr pers. Kr. 529,00 Ved bestilling minimum 25 personer.