3 retters menu

Vælg imellem….

Forret:

  • Hjemmelavet laksetatar på bund af avocado. Hertil frisk grønt, sauce verte og hjemmebagt brød og smør.
  • Stegte kammuslinger på bund af asparges pesto. Serveret med frisk grønt og hjemmebagt brød og smør.
  • Hummer bisque med jomfru hummer og hjemmebagt brød og smør.
  • Tarteletter med hjemmelavet høns i asparges, pyntet med sprødstegt kyllingeskind.
  • Hvide asparges serveret med frisk pillede fjordrejer og hollandaise. Hertil hjemmebagt brød og smør. (Serveres kun maj og juni grundet årstiden)

Hovedret:

  • Kalvemørbrad stegt som vildt. Hertil pommes risolees, waldorf salat, bacon svøbte dadler, syltet tyttebær og vildt fløde sauce.
  • Helstegt oksemørbrad serveret med knuste kartofler, friske hari cote verts og pebersauce.  (Tillægs pris kr. 35,00 pr Pers.)
  • Safran porcheret rødtunge serveret med nye danske petit kartofler, smørstegte grønne asparges og mango hollandaise.

Dessert:

  • Dessert tallerken bestående af Susets kage drøm, frugt pure, vanilje is og friske bær.
  • Nougat pandekager med vanilje is og frisk frugt.
  • Hjemmelavet Cheese cake serveret i portions glas. Varieret efter årstiden.

Pris pr pers. Kr. 529,00 Ved bestilling minimum 25 personer.

Sidebar