Buffet no. 1
- Dampet laks serveret med rejer, frisk grønt, arame tang og syltet rødløg. Hertil hjemmelavet sauce verte og hjemmebagt brød og smør. (Kan anrettes på tallerkner som forret).
- Panko paneret kyllingebryst.
- Helstegt tyndstegs filet krydret med grov peber og havsalt.
- Krydrede flødekartofler.
- Grønkåls smukzak.
- Rødbede salat pyntet med soya marineret mandler.
- Hjemmelavet tzatiki
- Gateau marcel serveret med friske bær og vanilje is.
Pris pr. pers. Kr. 489,00 Ved bestilling minimum 30 personer.
Buffet no. 2
- Reje cocktail med frisk grønt og hjemmelavet dressing. Hertil hjemmebagt brød og smør.
- Rødvins marineret svinekam.
- Glaseret kalveculotte med friske krydderurter.
- Spidskåls salat pyntet med salt ristede mandler.
- Æbleselleri salat pyntet med orangemarineret valnødder.
- Små nye ristede kartofler med masser af krydderurter.
- Fløde svampe sauce.
- Vanilje merinque serveret med frisk bær.
Pris pr. pers. Kr. 489,00 Ved bestilling minimum 30 personer.