Buffet no. 1
- Dampet laks serveret med rejer, frisk grønt, arame tang og syltet rødløg. Hertil hjemmelavet sauce verte og hjemmebagt brød og smør. (Kan anrettes på tallerkner som forret).
- Panko paneret kyllingebryst.
- Helstegt tyndstegs filet krydret med grov peber og havsalt.
- Krydrede flødekartofler.
- Grønkåls smukzak.
- Årstidens salat med feta og sprødt.
- Hjemmelavet rødbede tzatiki
- Gateau marcel serveret med friske bær og soft ice.
Pris pr. pers. Kr. 489,00 Ved bestilling minimum 20 personer.
Buffet no. 2
- Vaffel med friske fjordrejer, rygeost creme og sprødt grøńt. (Serveres som forret anrettet på tallerkner)
- Hvidløgs marineret flank steak, krydret med havsalt.
- Honning/dijon marineret unghanebryst.
- Tomatsalat med burrata og basilikum.
- Jordbærsalat garneret med solbær vinagrette.
- Knuste kartofler med oliven olie, hvidløg og friske krydderurter.
- Hjemmerørt bearnaise og glas med lækre oliven.
- Panna cotta med passionsfrugt pure og chokolade flager. (Kuvertanrettet som dessert)
Pris pr. pers. Kr. 489,00 Ved bestilling minimum 20 personer.