Selskabs buffet

Buffet no. 1

  • Dampet laks serveret med rejer, frisk grønt, arame tang og syltet rødløg. Hertil hjemmelavet sauce verte og hjemmebagt brød og smør. (Kan anrettes på tallerkner som forret).
  • Panko paneret kyllingebryst.
  • Helstegt tyndstegs filet krydret med grov peber og havsalt.
  • Krydrede flødekartofler.
  • Grønkåls smukzak.
  • Rødbede salat pyntet med soya marineret mandler.
  • Hjemmelavet tzatiki
  • Gateau marcel serveret med friske bær og vanilje is.

Pris pr. pers. Kr. 489,00 Ved bestilling minimum 30 personer.

Buffet no. 2

  • Reje cocktail med frisk grønt og hjemmelavet dressing. Hertil hjemmebagt brød og smør.
  • Rødvins marineret svinekam.
  • Glaseret kalveculotte med friske krydderurter.
  • Spidskåls salat pyntet med salt ristede mandler.
  • Æbleselleri salat pyntet med orangemarineret valnødder.
  • Små nye ristede kartofler med masser af krydderurter.
  • Fløde svampe sauce.
  • Vanilje merinque serveret med frisk bær.

Pris pr. pers. Kr. 489,00 Ved bestilling minimum 30 personer.

Sidebar