Selskabs buffet

Buffet no. 1

  • Dampet laks serveret med rejer, frisk grønt, arame tang og syltet rødløg. Hertil hjemmelavet sauce verte og hjemmebagt brød og smør. (Kan anrettes på tallerkner som forret).
  • Panko paneret kyllingebryst.
  • Helstegt tyndstegs filet krydret med grov peber og havsalt.
  • Krydrede flødekartofler.
  • Grønkåls smukzak.
  • Årstidens salat med feta og sprødt.
  • Hjemmelavet rødbede tzatiki
  • Gateau marcel serveret med friske bær og soft ice.

Pris pr. pers. Kr. 489,00 Ved bestilling minimum 20 personer.

Buffet no. 2

  • Vaffel med friske fjordrejer, rygeost creme og sprødt grøńt. (Serveres som forret anrettet på tallerkner)
  • Hvidløgs marineret flank steak, krydret med havsalt.
  • Honning/dijon marineret unghanebryst.
  • Tomatsalat med burrata og basilikum.
  • Jordbærsalat garneret med solbær vinagrette.
  • Knuste kartofler med oliven olie, hvidløg og friske krydderurter.
  • Hjemmerørt bearnaise og glas med lækre oliven.
  • Panna cotta med passionsfrugt pure og chokolade flager. (Kuvertanrettet som dessert)

Pris pr. pers. Kr. 489,00 Ved bestilling minimum 20 personer.

Sidebar