Dagens ret

Dagens ret serveres fra klokken 16.30 ♥

Husk at bladre nedad på siden 😊

Uge 39

Tirsdag:
Pariserbøf med garniture.
Pr. Pers.
 Kr. 99,00

Onsdag:
Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 119,00

Onsdag:
Cremet cajun kylling med fettucine pasta
Pr. Pers. Kr. 119,00

Fredag:
Wienerschnitzel af kalveinderlår, serveret med dreng, ristede kartofler, ærter og skysauce.
Pr. Pers. Kr. 135,00 

Lørdag:
Frokost buffet med kolde og lune retter.
Pr. Pers. Kr. 175,00 

Fra klokken 16.30 serverer vi

Hakkebøf med bløde løg, trøffelfritter, dagens grønt og bearnaise sauce
Pr. Pers. Kr. 135,00

Søndag:
Frokost buffet med kolde og lune retter.
Pr. Pers. Kr. 175,00 

_________________________________________________________

Uge 40

Mandag & Tirsdag:
LUKKET

Onsdag:
Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 119,00

Torsdag:
Millions bøf med kartoffelmos.
Pr. Pers. Kr. 99,00

Fredag:
Wienerschnitzel af kalveinderlår, serveret med dreng, ristede kartofler, ærter og skysauce.
Pr. Pers. Kr. 135,00 

Lørdag:
Ingen frokost buffet denne lørdag.
Pr. Pers. Kr. 175,00 

Vi lukker klokken 17.00

Søndag:
Frokost buffet med kolde og lune retter.
Pr. Pers. Kr. 175,00 

Vi lukker klokken 17.00

________________________________________________________

Uge 41

Mandag & Tirsdag: Lukket

Onsdag:
Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 119,00

Torsdag:
Mørbradbøffer med bløde løg og kartofler.
Pr. Pers. Kr. 99,00

Fredag:
Wienerschnitzel af kalveinderlår, serveret med dreng, ristede kartofler, ærter og skysauce.
Pr. Pers. Kr. 135,00 

Lørdag:
Frokost buffet med kolde og lune retter.
Pr. Pers. Kr. 175,00 

Vi lukker kl. 17.00

Søndag:
Frokost buffet med kolde og lune retter.
Pr. Pers. Kr. 175,00 

Vi lukker kl. 17.00

______________________________________________________________

Uge 42

Mandag & Tirsdag:


Onsdag:

Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 119,00

Torsdag:
Kalvelever med kartofler, sauce og bløde løg.
Pr. Pers. Kr. 99,00

Fredag:
Wienerschnitzel af kalveinderlår, serveret med dreng, ristede kartofler, ærter og skysauce.
Pr. Pers. Kr. 135,00 

Lørdag:
Frokost buffet med kolde og lune retter.
Pr. Pers. Kr. 175,00 

Vi lukker kl. 17.00

Søndag:
Frokost buffet med kolde og lune retter.
Pr. Pers. Kr. 175,00 

Vi lukker kl. 17.00

_____________________________________________________________

Uge 43

Mandag & Tirsdag:


Onsdag:

Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 119,00

Torsdag:
Stroganoff med kartoffelmos.
Pr. Pers. Kr. 99,00

Fredag:
Wienerschnitzel af kalveinderlår, serveret med dreng, ristede kartofler, ærter og skysauce.
Pr. Pers. Kr. 135,00 

Lørdag:
Frokost buffet med kolde og lune retter.
Pr. Pers. Kr. 175,00 

Vi lukker kl. 17.00

Søndag:
Frokost buffet med kolde og lune retter.
Pr. Pers. Kr. 175,00 

Vi lukker kl. 17.00

___________________________________________________________

Uge 44

Mandag & Tirsdag:


Onsdag:

Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 119,00

Torsdag:
Hakkebøf med kartofler, sauce og bløde løg.
Pr. Pers. Kr. 99,00

Fredag:
Wienerschnitzel af kalveinderlår, serveret med dreng, ristede kartofler, ærter og skysauce.
Pr. Pers. Kr. 135,00 

Lørdag:
Frokost buffet med kolde og lune retter.
Pr. Pers. Kr. 175,00 

Vi lukker kl. 17.00

Søndag:
Frokost buffet med kolde og lune retter.
Pr. Pers. Kr. 175,00 

Vi lukker kl. 17.00

Sidebar