Dagens ret serveres fra klokken 16.30 ♥
Husk at bladre nedad på siden 😊
Uge 39
Tirsdag:
Pariserbøf med garniture.
Pr. Pers. Kr. 99,00
Onsdag:
Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 119,00
Onsdag:
Cremet cajun kylling med fettucine pasta
Pr. Pers. Kr. 119,00
Fredag:
Wienerschnitzel af kalveinderlår, serveret med dreng, ristede kartofler, ærter og skysauce.
Pr. Pers. Kr. 135,00
Lørdag:
Frokost buffet med kolde og lune retter.
Pr. Pers. Kr. 175,00
Fra klokken 16.30 serverer vi
Hakkebøf med bløde løg, trøffelfritter, dagens grønt og bearnaise sauce
Pr. Pers. Kr. 135,00
Søndag:
Frokost buffet med kolde og lune retter.
Pr. Pers. Kr. 175,00
_________________________________________________________
Uge 40
Mandag & Tirsdag:
LUKKET
Onsdag:
Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 119,00
Torsdag:
Millions bøf med kartoffelmos.
Pr. Pers. Kr. 99,00
Fredag:
Wienerschnitzel af kalveinderlår, serveret med dreng, ristede kartofler, ærter og skysauce.
Pr. Pers. Kr. 135,00
Lørdag:
Ingen frokost buffet denne lørdag.
Pr. Pers. Kr. 175,00
Vi lukker klokken 17.00
Søndag:
Frokost buffet med kolde og lune retter.
Pr. Pers. Kr. 175,00
Vi lukker klokken 17.00
________________________________________________________
Uge 41
Mandag & Tirsdag: Lukket
Onsdag:
Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 119,00
Torsdag:
Mørbradbøffer med bløde løg og kartofler.
Pr. Pers. Kr. 99,00
Fredag:
Wienerschnitzel af kalveinderlår, serveret med dreng, ristede kartofler, ærter og skysauce.
Pr. Pers. Kr. 135,00
Lørdag:
Frokost buffet med kolde og lune retter.
Pr. Pers. Kr. 175,00
Vi lukker kl. 17.00
Søndag:
Frokost buffet med kolde og lune retter.
Pr. Pers. Kr. 175,00
Vi lukker kl. 17.00
______________________________________________________________
Uge 42
Mandag & Tirsdag:
Onsdag:
Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 119,00
Torsdag:
Kalvelever med kartofler, sauce og bløde løg.
Pr. Pers. Kr. 99,00
Fredag:
Wienerschnitzel af kalveinderlår, serveret med dreng, ristede kartofler, ærter og skysauce.
Pr. Pers. Kr. 135,00
Lørdag:
Frokost buffet med kolde og lune retter.
Pr. Pers. Kr. 175,00
Vi lukker kl. 17.00
Søndag:
Frokost buffet med kolde og lune retter.
Pr. Pers. Kr. 175,00
Vi lukker kl. 17.00
_____________________________________________________________
Uge 43
Mandag & Tirsdag:
Onsdag:
Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 119,00
Torsdag:
Stroganoff med kartoffelmos.
Pr. Pers. Kr. 99,00
Fredag:
Wienerschnitzel af kalveinderlår, serveret med dreng, ristede kartofler, ærter og skysauce.
Pr. Pers. Kr. 135,00
Lørdag:
Frokost buffet med kolde og lune retter.
Pr. Pers. Kr. 175,00
Vi lukker kl. 17.00
Søndag:
Frokost buffet med kolde og lune retter.
Pr. Pers. Kr. 175,00
Vi lukker kl. 17.00
___________________________________________________________
Uge 44
Mandag & Tirsdag:
Onsdag:
Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 119,00
Torsdag:
Hakkebøf med kartofler, sauce og bløde løg.
Pr. Pers. Kr. 99,00
Fredag:
Wienerschnitzel af kalveinderlår, serveret med dreng, ristede kartofler, ærter og skysauce.
Pr. Pers. Kr. 135,00
Lørdag:
Frokost buffet med kolde og lune retter.
Pr. Pers. Kr. 175,00
Vi lukker kl. 17.00
Søndag:
Frokost buffet med kolde og lune retter.
Pr. Pers. Kr. 175,00
Vi lukker kl. 17.00