Dagens ret

Dagens ret serveres fra klokken 16.30 ♥

Uge 10

Mandag:
Lukket

Tirsdag:
Lukket.

Onsdag:
Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbeder.
Pr. Pers. Kr. 115,00 

Torsdag:
Vegetar burger og fritter.
Pr. Pers. Kr. 95,00 

Fredag:
Wienerschnitzel af kalveinderlår, serveret med dreng, ristede kartofler, ærter og skysauce.

Pr. Pers. Kr. 125,00

Lørdag:
Vi serverer IKKE frokost buffet.
Pr. Pers. Kr. 169,00

Søndag:
Dansk frokost buffet med kolde og lune retter fra kl. 12-15.
Pr. Pers. Kr. 169,00

 

Uge 11

Mandag:
Lukket

Tirsdag:
Lukket.

Onsdag:
Stegt flæsk med persillesauce kartofler og rødbeder.
Pr. Pers. Kr. 115,00

Torsdag:
Kyllingebryst med ristede kartofler, salat og tzatziki.
Pr. Pers. Kr. 95,00 

Fredag: 
Wienerschnitzel af kalveinderlår, serveret med dreng, ristede kartofler, ærter og skysauce.
Pr. Pers. Kr. 125,00

Lørdag:
Vi serverer IKKE frokost buffet
Pr. Pers. Kr.

Søndag:
Dansk frokost buffet med kolde og lune retter fra kl. 12-15.
Pr. Pers. Kr. 169,00

Uge 12

Mandag:
Lukket

Tirsdag:
Lukket.

Onsdag:
Stegt flæsk med persillesauce kartofler og rødbeder.
Pr. Pers. Kr. 115,00

Torsdag:
Mørbrad bøffer med champignon sauce, kartofler og agurkesalat.
Pr. Pers. Kr. 95,00 

Fredag: 
Wienerschnitzel af kalveinderlår, serveret med dreng, ristede kartofler, ærter og skysauce.
Pr. Pers. Kr. 125,00

Lørdag:
Vi serverer IKKE  frokost buffet.
Pr. Pers. Kr. 

Søndag:
Dansk frokost buffet med kolde og lune retter fra kl. 12-15.
Pr. Pers. Kr. 169,00

Husk bordreservation.

 

 

Sidebar