Dagens ret serveres fra klokken 16.30 ♥
Husk at bladre nedad på siden 😉
Uge 28
Tirsdag: Pariserbøf med garniture. Pr. Pers. Kr. 99,00
Onsdag: Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 125,00
Torsdag:
Trøffelpasta med unghane, syltet bøgehat og sprød parmesan.
Pr. Pers. Kr. 99,00
Fredag:
Wienerschnitzel af kalveinderlår, serveret med dreng, ristede kartofler, ærter og skysauce.
Pr. Pers. Kr. 145,00
Lørdag:
Frokost buffet med kolde og lune retter. Klokken 12.00-15.00
Pr. Pers. Kr. 185,00
Klokken 16.30 Herregårdsbøf med håndskårne fritter salat og bearnaise.
Pr. Pers. Kr. 145,00
Søndag:
Frokost buffet med kolde og lune retter. Klokken 12.00-15.00
Pr. Pers. Kr. 185,00
Uge 29
Tirsdag: Pariserbøf med garniture. Pr. Pers. Kr. 99,00
Onsdag: Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 125,00
Torsdag:
Grill kylling med pommes, remoulade og hjemmelavet agurkesalat.
Pr. Pers. Kr. 99,00
Fredag:
Wienerschnitzel af kalveinderlår, serveret med dreng, ristede kartofler, ærter og skysauce.
Pr. Pers. Kr. 145,00
Lørdag:
Frokost buffet med kolde og lune retter. Klokken 12.00-15.00
Pr. Pers. Kr. 185,00
Klokken 16.30 Herregårdsbøf med håndskårne fritter salat og bearnaise.
Pr. Pers. Kr. 145,00
Søndag:
Frokost buffet med kolde og lune retter. Klokken 12.00-15.00
Pr. Pers. Kr. 185,00