Dagens ret

Dagens ret serveres fra klokken 16.30 ♥

Husk at bladre nedad på siden 😉

Uge 28

Tirsdag:                                                                                                                                                                                                       Pariserbøf med garniture.                                                                                                                                                                                                     Pr. Pers. Kr. 99,00

Onsdag:                                                                                                                                                                                                                   Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 125,00

Torsdag:
Trøffelpasta med unghane, syltet bøgehat og sprød parmesan.
Pr. Pers. Kr. 99,00

Fredag:
Wienerschnitzel af kalveinderlår, serveret med dreng, ristede kartofler, ærter og skysauce.
Pr. Pers. Kr. 145,00 

Lørdag:
Frokost buffet med kolde og lune retter. Klokken 12.00-15.00
Pr. Pers. Kr. 185,00

Klokken 16.30                                                                                                                                                                                         Herregårdsbøf med håndskårne fritter salat og bearnaise.
Pr. Pers. Kr. 145,00

Søndag:
Frokost buffet med kolde og lune retter. Klokken 12.00-15.00
Pr. Pers. Kr. 185,00

Uge 29

Tirsdag:                                                                                                                                                                                                             Pariserbøf med garniture.                                                                                                                                                                                                     Pr. Pers. Kr. 99,00

Onsdag:                                                                                                                                                                                                                     Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 125,00

Torsdag:
Grill kylling med pommes, remoulade og hjemmelavet agurkesalat.
Pr. Pers. Kr. 99,00

Fredag:
Wienerschnitzel af kalveinderlår, serveret med dreng, ristede kartofler, ærter og skysauce.
Pr. Pers. Kr. 145,00 

Lørdag:
Frokost buffet med kolde og lune retter. Klokken 12.00-15.00
Pr. Pers. Kr. 185,00

Klokken 16.30                                                                                                                                                                                         Herregårdsbøf med håndskårne fritter salat og bearnaise.
Pr. Pers. Kr. 145,00

Søndag:
Frokost buffet med kolde og lune retter. Klokken 12.00-15.00
Pr. Pers. Kr. 185,00

 

 

Sidebar