Dagens ret serveres fra klokken 16.30 ♥
Uge 10
Mandag:
Lukket
Tirsdag:
Lukket.
Onsdag:
Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbeder.
Pr. Pers. Kr. 115,00
Torsdag:
Vegetar burger og fritter.
Pr. Pers. Kr. 95,00
Fredag:
Wienerschnitzel af kalveinderlår, serveret med dreng, ristede kartofler, ærter og skysauce.
Pr. Pers. Kr. 125,00
Lørdag:
Vi serverer IKKE frokost buffet.
Pr. Pers. Kr. 169,00
Søndag:
Dansk frokost buffet med kolde og lune retter fra kl. 12-15.
Pr. Pers. Kr. 169,00
Uge 11
Mandag:
Lukket
Tirsdag:
Lukket.
Onsdag:
Stegt flæsk med persillesauce kartofler og rødbeder.
Pr. Pers. Kr. 115,00
Torsdag:
Kyllingebryst med ristede kartofler, salat og tzatziki.
Pr. Pers. Kr. 95,00
Fredag:
Wienerschnitzel af kalveinderlår, serveret med dreng, ristede kartofler, ærter og skysauce.
Pr. Pers. Kr. 125,00
Lørdag:
Vi serverer IKKE frokost buffet
Pr. Pers. Kr.
Søndag:
Dansk frokost buffet med kolde og lune retter fra kl. 12-15.
Pr. Pers. Kr. 169,00
Uge 12
Mandag:
Lukket
Tirsdag:
Lukket.
Onsdag:
Stegt flæsk med persillesauce kartofler og rødbeder.
Pr. Pers. Kr. 115,00
Torsdag:
Mørbrad bøffer med champignon sauce, kartofler og agurkesalat.
Pr. Pers. Kr. 95,00
Fredag:
Wienerschnitzel af kalveinderlår, serveret med dreng, ristede kartofler, ærter og skysauce.
Pr. Pers. Kr. 125,00
Lørdag:
Vi serverer IKKE frokost buffet.
Pr. Pers. Kr.
Søndag:
Dansk frokost buffet med kolde og lune retter fra kl. 12-15.
Pr. Pers. Kr. 169,00
Husk bordreservation.