Dagens ret

Dagens ret serveres fra klokken 16.30 ♥

Husk at bladre nedad på siden 😊

Uge 26

Tirsdag:
Hakkebøf med broccoli salat og flødekartofler.
Pr. Pers.
 Kr. 99,00

Onsdag:
Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 119,00

Torsdag:
Hjemmelavet pizza med serrano skinke, rucola, cherry tomater og høvlet parmesan
Pr. Pers. Kr. 99,00

Fredag:
Wienerschnitzel af kalveinderlår, serveret med dreng, ristede kartofler, ærter og skysauce.
Pr. Pers. Kr. 135,00 

Lørdag:
Frokost buffet med kolde og lune retter.
Pr. Pers. Kr. 175,00

Fra klokken 16.30 serverer vi

Hakkebøf med bløde løg, trøffelfritter, dagens grønt og bearnaise sauce
Pr. Pers. Kr. 135,00

Søndag:
Frokost buffet med kolde og lune retter.
Pr. Pers. Kr. 175,00 

Fra klokken 16.30 serverer vi

1/2 grill kylling med pommes frites, remoulade og hjemmelavet agurkesalat.
Pr. Pers. Kr. 135,00

_____________________________________________________________

Uge 27

Tirsdag:
Pariserbøf med garniture.
Pr. Pers.
 Kr. 99,00

Onsdag:
Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 119,00

Torsdag:
Spareribs med coleslaw og pommes frites.
Pr. Pers. Kr. 99,00

Fredag:
Wienerschnitzel af kalveinderlår, serveret med dreng, ristede kartofler, ærter og skysauce.
Pr. Pers. Kr. 135,00 

Lørdag:
Frokost buffet med kolde og lune retter.
Pr. Pers. Kr. 175,00 

Søndag:
Frokost buffet med kolde og lune retter.
Pr. Pers. Kr. 175,00 

Fra klokken 16.30 serverer vi

1/2 grill kylling med pommes frites, remoulade og hjemmelavet agurkesalat.
Pr. Pers. Kr. 135,00

___________________________________________________________

Uge 28

Tirsdag:
Pariserbøf med garniture.
Pr. Pers.
 Kr. 99,00

Onsdag:
Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 119,00

Torsdag:
Pulled pork burger med pommes frites.
Pr. Pers. Kr. 99,00

Fredag:
Wienerschnitzel af kalveinderlår, serveret med dreng, ristede kartofler, ærter og skysauce.
Pr. Pers. Kr. 135,00 

Lørdag:
Frokost buffet med kolde og lune retter.
Pr. Pers. Kr. 175,00 

Fra klokken 16.30 serverer vi

Hakkebøf med bløde løg, trøffelfritter, dagens grønt og bearnaise sauce
Pr. Pers. Kr. 135,00

Søndag:
Frokost buffet med kolde og lune retter.
Pr. Pers. Kr. 175,00 

Fra klokken 16.30 serverer vi

1/2 grill kylling med pommes frites, remoulade og hjemmelavet agurkesalat.
Pr. Pers. Kr. 135,00

_____________________________________________________________

Uge 29

Tirsdag:
Pariserbøf med garniture.
Pr. Pers.
 Kr. 99,00

Onsdag:
Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 119,00

Torsdag:
Kyllingspyd med pommes frites og bulgur salat.
Pr. Pers. Kr. 99,00

Fredag:
Wienerschnitzel af kalveinderlår, serveret med dreng, ristede kartofler, ærter og skysauce.
Pr. Pers. Kr. 135,00 

Lørdag:
Frokost buffet med kolde og lune retter.
Pr. Pers. Kr. 175,00 

Fra klokken 16.30 serverer vi

Hakkebøf med bløde løg, trøffelfritter, dagens grønt og bearnaise sauce
Pr. Pers. Kr. 135,00

Søndag:
Frokost buffet med kolde og lune retter.
Pr. Pers. Kr. 175,00 

Fra klokken 16.30 serverer vi

1/2 grill kylling med pommes frites, remoulade og hjemmelavet agurkesalat.
Pr. Pers. Kr. 135,00

__________________________________

Uge 30

Tirsdag:
Pariserbøf med garniture.
Pr. Pers.
 Kr. 99,00

Onsdag:
Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 119,00

Torsdag:
Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder.
Pr. Pers. Kr. 99,00

Fredag:
Wienerschnitzel af kalveinderlår, serveret med dreng, ristede kartofler, ærter og skysauce.
Pr. Pers. Kr. 135,00 

Lørdag:
Frokost buffet med kolde og lune retter.
Pr. Pers. Kr. 175,00 

Fra klokken 16.30 serverer vi

Hakkebøf med bløde løg, trøffelfritter, dagens grønt og bearnaise sauce
Pr. Pers. Kr. 135,00

Søndag:
Frokost buffet med kolde og lune retter.
Pr. Pers. Kr. 175,00 

Fra klokken 16.30 serverer vi

1/2 grill kylling med pommes frites, remoulade og hjemmelavet agurkesalat.
Pr. Pers. Kr. 135,00

_____________________________________________________________

Uge 31

Tirsdag:
Pariserbøf med garniture.
Pr. Pers.
 Kr. 99,00

Onsdag:
Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 119,00

Torsdag:
2 stk ullerup grill pølser med brioche brød, diverse snask og kartoffelsalat.
Pr. Pers. Kr. 99,00

Fredag:
Wienerschnitzel af kalveinderlår, serveret med dreng, ristede kartofler, ærter og skysauce.
Pr. Pers. Kr. 135,00 

Lørdag:
Frokost buffet med kolde og lune retter.
Pr. Pers. Kr. 175,00 

Fra klokken 16.30 serverer vi

Hakkebøf med bløde løg, trøffelfritter, dagens grønt og bearnaise sauce
Pr. Pers. Kr. 135,00

Søndag:
Frokost buffet med kolde og lune retter.
Pr. Pers. Kr. 175,00 

Fra klokken 16.30 serverer vi

1/2 grill kylling med pommes frites, remoulade og hjemmelavet agurkesalat.
Pr. Pers. Kr. 135,00

Sidebar