- Dagens ret serveres fra klokken 16.30 ♥
Husk at bladre nedad på siden 😉
Uge 43
Mandag: Lukket
Tirsdag: Lukket
Onsdag:
Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 125,00
Torsdag:
Brændende kærlighed med flæsketern og hjemmesyltede rødbeder
Pr. Pers. Kr. 110,00
Fredag:
NYT❗️NYT❗️vi starter op med med to retters menu med tilkøb på dessert
Rimet laks med ærtepure, pisket fraiche og ristet hasselnød
Kalvemedaljon med nye ristede DK kartofler, smørdampet porre, pære og valnød. Hertil svampe sauce
Vanilieis med karamelbrud, vaniljesyltet havtorn og brombær
2 retter Pr. Pers. Kr. 249,00
3 retter Pr. Pers. Kr. 299,00
Bestilles til min 2 Pers.
Lørdag:
Frokost buffet med kolde og lune retter. Klokken 12.00-15.00
Pr. Pers. Kr. 189,00
Vi lukker klokken 17.00 da vi er gået på vintertid.
Søndag:
Frokost buffet med kolde og lune retter. Klokken 12.00-15.00
Pr. Pers. Kr. 189,00
Vi lukker klokken 17.00 da vi er gået på vintertid.
Uge 44
Mandag: Lukket
Tirsdag: Lukket
Onsdag:
Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 125,00
Torsdag:
Confit de canard med rødkålssalat, risoleres kartofler og orange sauce.
Pr. Pers. Kr. 110,00
Fredag:
NYT❗️NYT❗️vi starter op med med to retters menu med tilkøb på dessert
Rimet laks med ærtepure, pisket fraiche og ristet hasselnød
Kalvemedaljon med nye ristede DK kartofler, smørdampet porre, pære og valnød. Hertil svampe sauce
Vanilieis med karamelbrud, vaniljesyltet havtorn og brombær
2 retter Pr. Pers. Kr. 249,00
3 retter Pr. Pers. Kr. 299,00
Bestilles til min 2 Pers.
Lørdag:
Frokost buffet med kolde og lune retter. Klokken 12.00-15.00
Pr. Pers. Kr. 189,00
Vi lukker klokken 17.00 da vi er gået på vintertid.
Søndag:
Frokost buffet med kolde og lune retter. Klokken 12.00-15.00
Pr. Pers. Kr. 189,00
Vi lukker klokken 17.00 da vi er gået på vintertid.
Uge 45
Mandag: Lukket
Tirsdag: Lukket
Onsdag:
Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 125,00
Torsdag:
Forloren hare med kartofler, ærter syltet tyttebær og sauce.
Pr. Pers. Kr. 110,00
Fredag:
NYT❗️NYT❗️vi starter op med med to retters menu med tilkøb på dessert
Rødebede tatar med friteret kapers, syltede sennepskorn og rodfrugt chips.
Peberbøf med sukkerglaseret gulerødder, gulerodspuré, pommes duchesse og bimi broccoli. Hertil pebersauce.
Æblekage med marcipan crumble og letpisket flødeskum.
2 retter Pr. Pers. Kr. 249,00
3 retter Pr. Pers. Kr. 299,00
Bestilles til min 2 Pers.
Lørdag:
Frokost buffet med kolde og lune retter. Klokken 12.00-15.00
Pr. Pers. Kr. 189,00
Vi lukker klokken 17.00 da vi er gået på vintertid.
Søndag:
Frokost buffet med kolde og lune retter. Klokken 12.00-15.00
Pr. Pers. Kr. 189,00
Vi lukker klokken 17.00 da vi er gået på vintertid.
Uge 46
Mandag: Mortens aften med and og æblekage kr. 269,00 pr pers. Husk reservation.
Tirsdag: Lukket
Onsdag:
Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 125,00
Torsdag:
Kalvespidsbryst med kartofler, honning glaseret gulerødder og peberrodssauce.
Pr. Pers. Kr. 110,00
Fredag:
NYT❗️NYT❗️vi starter op med med to retters menu med tilkøb på dessert
Rødebede tatar med friteret kapers, syltede sennepskorn og rodfrugt chips.
Peberbøf med sukkerglaseret gulerødder, gulerodspuré, pommes duchesse og bimi broccoli. Hertil pebersauce.
Æblekage med marcipan crumble og letpisket flødeskum.
2 retter Pr. Pers. Kr. 269,00
3 retter Pr. Pers. Kr. 299,00
Bestilles til min. 2 Pers.
Lørdag:
Frokost buffet med kolde og lune retter. Klokken 12.00-15.00
Pr. Pers. Kr. 189,00
Vi lukker klokken 17.00 da vi er gået på vintertid.
Søndag:
Jule buffet med kolde og lune retter. Klokken 12.00-15.00
Pr. Pers. Kr. 269,00
Vi lukker klokken 17.00 da vi er gået på vintertid.
Uge 47
Mandag: Lukket
Tirsdag: Lukket
Onsdag:
Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 125,00
Torsdag:
Gullash med kartoffelmos og sylt
Pr. Pers. Kr. 110,00
Fredag:
NYT❗️NYT❗️vi starter op med med to retters menu med tilkøb på dessert
Rødebede tatar med friteret kapers, syltede sennepskorn og rodfrugt chips.
Peberbøf med sukkerglaseret gulerødder, gulerodspuré, pommes duchesse og bimi broccoli. Hertil pebersauce.
Æblekage med marcipan crumble og letpisket flødeskum.
2 retter Pr. Pers. Kr. 249,00
3 retter Pr. Pers. Kr. 299,00
Bestilles til min. 2 Pers.
Lørdag:
Frokost buffet med kolde og lune retter. Klokken 12.00-15.00
Pr. Pers. Kr. 189,00
Vi lukker klokken 17.00 da vi er gået på vintertid.
Søndag:
Jule buffet med kolde og lune retter. Klokken 12.00-15.00
Pr. Pers. Kr. 269,00
Vi lukker klokken 17.00 da vi er gået på vintertid.
Uge 48
Mandag: Lukket
Tirsdag: julebanko med flæskesteg og hygge. Husk at reservere.
Onsdag:
Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 125,00
Torsdag:
Julebanko med flæskesteg og hygge. FULDT booket
Pr. Pers. Kr. 269,00
Fredag:
NYT❗️NYT❗️vi starter op med med to retters menu med tilkøb på dessert
Rødebede tatar med friteret kapers, syltede sennepskorn og rodfrugt chips.
Peberbøf med sukkerglaseret gulerødder, gulerodspuré, pommes duchesse og bimi broccoli. Hertil pebersauce.
Æblekage med marcipan crumble og letpisket flødeskum.
2 retter Pr. Pers. Kr. 249,00
3 retter Pr. Pers. Kr. 299,00
Bestilles til min. 2 Pers.
Lørdag:
Frokost buffet med kolde og lune retter. Klokken 12.00-15.00
Pr. Pers. Kr. 189,00
Vi lukker klokken 17.00 da vi er gået på vintertid.
Søndag:
Jule buffet med kolde og lune retter. Klokken 12.00-15.00
Pr. Pers. Kr. 269,00
Vi lukker klokken 17.00 da vi er gået på vintertid.
Uge 49
Mandag: Lukket
Tirsdag: julebanko med flæskesteg og hygge. Husk at reservere.
Onsdag:
Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 125,00
Torsdag:
Red curry med ris.
Pr. Pers. Kr. 110,00
Fredag:
NYT❗️NYT❗️vi starter op med med to retters menu med tilkøb på dessert
Rødbede marineret laks med peberrodscreme, blodappelsin og frisk grønt.
Andebryst med timian stegte kartofler, portvinssauce, bær kompot og glaseret pastinak.
Panna cotta med kirsebær gelé og marengsflager.
2 retter Pr. Pers. Kr. 249,00
3 retter Pr. Pers. Kr. 299,00
Bestilles til min. 2 Pers.
Lørdag:
Frokost buffet med kolde og lune retter. Klokken 12.00-15.00
Pr. Pers. Kr. 189,00
Vi lukker klokken 17.00 da vi er gået på vintertid.
Søndag:
Jule buffet med kolde og lune retter. Klokken 12.00-15.00
Pr. Pers. Kr. 269,00
Vi lukker klokken 17.00 da vi er gået på vintertid.
Uge 49
Mandag: Lukket
Tirsdag: julebanko med flæskesteg og hygge. Husk at reservere.
Onsdag:
Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 125,00
Torsdag:
Mørbrad med champignon a la creme og kartofler.
Pr. Pers. Kr. 110,00
Fredag:
NYT❗️NYT❗️vi starter op med med to retters menu med tilkøb på dessert
Rødbede marineret laks med peberrodscreme, blodappelsin og frisk grønt.
Andebryst med timian stegte kartofler, portvinssauce, bær kompot og glaseret pastinak.
Panna cotta med kirsebær gelé og marengsflager.
2 retter Pr. Pers. Kr. 249,00
3 retter Pr. Pers. Kr. 299,00
Bestilles til min. 2 Pers.
Lørdag:
Frokost buffet med kolde og lune retter. Klokken 12.00-15.00
Pr. Pers. Kr. 189,00
Vi lukker klokken 17.00 da vi er gået på vintertid.
Søndag:
Jule buffet med kolde og lune retter. Klokken 12.00-15.00
Pr. Pers. Kr. 269,00
Vi lukker klokken 17.00 da vi er gået på vintertid.
Uge 51
Mandag: Lukket
Tirsdag: julebanko med flæskesteg og hygge. Husk at reservere.
Onsdag:
Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 125,00
Torsdag:
Flæskesteg med kartofler, jule rødkål og brun sauce/ tilkøb hjemmelavet ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce.
Pr. Pers. Kr. 110,00/149,00
Fredag:
NYT❗️NYT❗️vi starter op med med to retters menu med tilkøb på dessert
Rødbede marineret laks med peberrodscreme, blodappelsin og frisk grønt.
Andebryst med timian stegte kartofler, portvinssauce, bær kompot og glaseret pastinak.
Panna cotta med kirsebær gelé og marengsflager.
2 retter Pr. Pers. Kr. 249,00
3 retter Pr. Pers. Kr. 299,00
Bestilles til min. 2 Pers.
Lørdag:
Frokost buffet med kolde og lune retter. Klokken 12.00-15.00
Pr. Pers. Kr. 189,00
Vi lukker klokken 17.00 da vi er gået på vintertid.
Søndag:
Jule buffet med kolde og lune retter. Klokken 12.00-15.00
Pr. Pers. Kr. 269,00
Vi lukker klokken 17.00 da vi er gået på vintertid.