Dagens ret

Dagens ret serveres fra klokken 16.30 ♥

Husk at bladre nedad på siden 😉

 

Uge 48

Mandag: Lukket

Tirsdag: julebanko med flæskesteg og hygge. Husk at reservere.

Onsdag: 
Stegt flæsk med persillesauce.

Pr. Pers. Kr. 125,00

Torsdag:
Julebanko med flæskesteg og hygge. FULDT booket

Pr. Pers. Kr. 269,00

Fredag:

Wienerschnitzel af kalveinderlår. Serveret med dreng, brasede kartofler, ærter, og skysauce.

Pr. Pers. Kr. 159,00

Lørdag:
Frokost buffet med kolde og lune retter. Klokken 12.00-15.00

Pr. Pers. Kr. 189,00

Vi lukker klokken 17.00 da vi er gået på vintertid.

Søndag:
Jule buffet med kolde og lune retter. Klokken 12.00-15.00
Pr. Pers. Kr. 269,00

Vi lukker klokken 17.00 da vi er gået på vintertid.

Uge 49

Mandag: Lukket

Tirsdag: julebanko med flæskesteg og hygge. Husk at reservere.

Onsdag: 
Stegt flæsk med persillesauce.

Pr. Pers. Kr. 125,00

Torsdag:
Red curry med ris.

Pr. Pers. Kr. 110,00

Fredag:

Wienerschnitzel af kalveinderlår. Serveret med dreng, brasede kartofler, ærter, og skysauce.

Pr. Pers. Kr. 159,00

Lørdag:

INGEN FROKOST BUFFET. Men vi har vores menu kort.

 

Vi lukker klokken 15.00 da vi holder børnenes juletræs fest

Søndag:
Jule buffet med kolde og lune retter. Klokken 12.00-15.00
Pr. Pers. Kr. 269,00

Vi lukker klokken 17.00 da vi er gået på vintertid.

Uge 50

Mandag: Lukket

Tirsdag: julebanko med flæskesteg og hygge. Husk at reservere.

Onsdag: 
Stegt flæsk med persillesauce.

Pr. Pers. Kr. 125,00

Torsdag:
Mørbrad med champignon a la creme og kartofler.

Pr. Pers. Kr. 110,00

Fredag:
Lækker julefrokost buffet serveres klokken 17.00

Se yderligere information på Facebook eller på vores nyheds indlæg her på siden.

Lørdag:
Ingen frokost buffet. Men vi har vores menu kort.

Vi lukker klokken 17.00 da vi er gået på vintertid.

Søndag:
Jule buffet med kolde og lune retter. Klokken 12.00-15.00
Pr. Pers. Kr. 269,00

Vi lukker klokken 17.00 da vi er gået på vintertid.

 

Uge 51

Mandag: Lukket

Tirsdag: julebanko med flæskesteg og hygge. Husk at reservere.

Onsdag: 
Stegt flæsk med persillesauce.

Pr. Pers. Kr. 125,00

Torsdag:
Flæskesteg med kartofler, jule rødkål og brun sauce/ tilkøb hjemmelavet ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce.

Pr. Pers. Kr. 110,00/149,00

Fredag:

Wienerschnitzel af kalveinderlår. Serveret med dreng, brasede kartofler, ærter, og skysauce.

Pr. Pers. Kr. 159,00

Sidebar