Dagens ret serveres fra klokken 16.30 ♥
Husk at bladre nedad på siden 😉
Uge 48
Mandag: Lukket
Tirsdag: julebanko med flæskesteg og hygge. Husk at reservere.
Onsdag:
Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 125,00
Torsdag:
Julebanko med flæskesteg og hygge. FULDT booket
Pr. Pers. Kr. 269,00
Fredag:
Wienerschnitzel af kalveinderlår. Serveret med dreng, brasede kartofler, ærter, og skysauce.
Pr. Pers. Kr. 159,00
Lørdag:
Frokost buffet med kolde og lune retter. Klokken 12.00-15.00
Pr. Pers. Kr. 189,00
Vi lukker klokken 17.00 da vi er gået på vintertid.
Søndag:
Jule buffet med kolde og lune retter. Klokken 12.00-15.00
Pr. Pers. Kr. 269,00
Vi lukker klokken 17.00 da vi er gået på vintertid.
Uge 49
Mandag: Lukket
Tirsdag: julebanko med flæskesteg og hygge. Husk at reservere.
Onsdag:
Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 125,00
Torsdag:
Red curry med ris.
Pr. Pers. Kr. 110,00
Fredag:
Wienerschnitzel af kalveinderlår. Serveret med dreng, brasede kartofler, ærter, og skysauce.
Pr. Pers. Kr. 159,00
Lørdag:
INGEN FROKOST BUFFET. Men vi har vores menu kort.
Vi lukker klokken 15.00 da vi holder børnenes juletræs fest
Søndag:
Jule buffet med kolde og lune retter. Klokken 12.00-15.00
Pr. Pers. Kr. 269,00
Vi lukker klokken 17.00 da vi er gået på vintertid.
Uge 50
Mandag: Lukket
Tirsdag: julebanko med flæskesteg og hygge. Husk at reservere.
Onsdag:
Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 125,00
Torsdag:
Mørbrad med champignon a la creme og kartofler.
Pr. Pers. Kr. 110,00
Fredag:
Lækker julefrokost buffet serveres klokken 17.00
Se yderligere information på Facebook eller på vores nyheds indlæg her på siden.
Lørdag:
Ingen frokost buffet. Men vi har vores menu kort.
Vi lukker klokken 17.00 da vi er gået på vintertid.
Søndag:
Jule buffet med kolde og lune retter. Klokken 12.00-15.00
Pr. Pers. Kr. 269,00
Vi lukker klokken 17.00 da vi er gået på vintertid.
Uge 51
Mandag: Lukket
Tirsdag: julebanko med flæskesteg og hygge. Husk at reservere.
Onsdag:
Stegt flæsk med persillesauce.
Pr. Pers. Kr. 125,00
Torsdag:
Flæskesteg med kartofler, jule rødkål og brun sauce/ tilkøb hjemmelavet ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce.
Pr. Pers. Kr. 110,00/149,00
Fredag:
Wienerschnitzel af kalveinderlår. Serveret med dreng, brasede kartofler, ærter, og skysauce.
Pr. Pers. Kr. 159,00